söndag 1 juli 2012

Morgonkaffe med utskikt!


Jag dricker Latte och Johan Frappé! Recept hittar du härNu är vi tillbaka i Aetos, som ligger utanför Karystos, på Greklands näst största ö, Evia eller Εύβοια som den heter med grekiskstavning.


Vi bor 3 km utanför staden Karystos i söder!


Här skiner solen och termometern står just nu på 29 grader. Ganska behagligt med andra ord!

I år är vi inte bara här utan mamma, utan hennes sambo, som var här vid båda tillfällena förra året är kvar i Sverige. Saknaden efter mamma kommer aldrig att försvinna, men i år är det lite lättare att minnas alla ljusa stunder vi har haft här nere. Vi har tyvärr heller inte äldsta sonen med oss i år, som oturligt nog bröt handen precis innan vi skulle åka. Nu har det gått en vecka och jag förlikat mig med att han inte är här... Det känns som att vi är en liten familj som semestrar den här gången, bara fyra personer.

Nu bär det av mot stranden!

3 kommentarer:

 1. Åhhh förstår att det blev annorlunda utan mamma. Vilken otur för sonen med handen stor kram från ett regnigt Hjo njut av sooooooolen : ) Sofia

  SvaraRadera
 2. Ja vad ensamt det känns utan någon kär. Men ni verkar ha det underbart...lite avis :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Madde, hoppas ni hade en superskön semester, utsikten var inte fy skam om man säger så. Jag ser att det var ett tag sen du bloggade? Hoppas allt är bra med dig och din familj. Nu är jag tillbaka här i bloggsfären så när du har lust är du naturligtvis välkommen tillbaka till mig ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Vad kul att just du väljer att kommentera min blogg!

♥ Tack för besöket ♥