Det här är jag!

Välkommen till min blogg!

Jag är jätteglad att du har hittat hit! På min blogg vill jag dela med mig av saker som förgyller mitt liv, men även om sånt som berör mig på ett eller annat sätt. Här blandar jag bilder med text och skriver om glädje & sorg. Ibland skriver jag om någonting jag har upplevt, ibland finner du bilder på saker som jag tycker om och andra gånger delar jag med mig av mina tankar.

Bloggen handlar även om sorgen som drabbat mig i början av 2011, när min mamma hastigt dog i cancer, bara 60 år gammal.

När jag var liten så vill jag blir författare eller journalist, men så blev det inte. Däremot så finns fortfarande intresset kvar för att skriva. Det är därför jag har skapat den här bloggen! Dessutom så är jag intresserad av det tekniska när det gäller att blogga. Tycker om utmaningen i att ha en idé om hur jag vill att bloggen ska se ut och sen verkligen lyckas få till det som jag vill. Det är inte lätt...

I tonåren gillade jag att fotografera och när jag fyllde 16 köpte jag min första systemkamera. Tyvärr så rann mitt intresse ut i sanden, men nu har jag äntligen köpt mig en digital systemkamera, en Nikon D7000. Så förhoppningsvis så kommer jag även att fotografera och visa mina bilder på min blogg.

Inredning och design är något som jag också gillar. Jag bor i ett litet gul eternithus i Örebro tillsammans med min man Johan och mina tre söner, 9, 13 & 16 år gamla. Huset var i ganska nedgånget skick när vi köpte det 1996 och vi har sen dess renoverat det i långsam takt.

Matlagning och bakning är en annan passion som jag har. Jag tycker att det är roligt att exprimentera fram nya rätter och bakverk. Hösten 2010 var vi färdiga med vårt nya stora kök och jag trivs som fisken i vattnet där!

Jag hoppas att du kommer att tycka om att läsa min blogg. Vill du dessutom kommentera mina inlägg så kommer jag att bli överlycklig!

Kramiz Madde ♥

1 kommentar:

 1. Brinner du för bakning? Får du ofta beröm för dina fantastiska bakverk?
  Är du redo att visa vad du går för?

  SÖK NU TILL
  Hela Sverige Bakar 2014!
  SKICKA IN DIN ANSÖKAN VIA
  http://www.tv4.se/hela-sverige-bakar

  Kanske blir DU vår nästa okrönte kung eller drottning inom bakning?

  SvaraRadera

Vad kul att just du väljer att kommentera min blogg!

♥ Tack för besöket ♥